Service

Service pompe de vid multibrand. Oferim piese pentru pompe de vid și reparații de calitate, la un cost accesibil,  pentru toate brandurile și tipurile de pompa de vid.

Oferim service in functie de cerințele individuale ale clientilor, revizii minore cat si majore pentru pompele de vid, pentru a fi intretinute conform cerintelor fabricantului, dar si pentru a prelungi durata de exploatare a acestora.

Pompele de vid  in funcție de tipul de echipament, pot fi reparate pe loc la client, sau in atelierul nostru, în funcție de cerințele dumneavoastră.

Aceste servicii pot fi aplicate la o gamă larga de produse de vid, inclusiv pentru detectoare de scurgere cu heliu si pentru accesorii.

Putem incheia contracte de servicii de revizie standard de Lunga sau Scurta durata, adaptate pentru a satisface cerințele individuale ale clienților.

Suntem capabili de a deservi echipamente pentru următoarele branduri si tipuri de pompe de vid: Adixen, Alcatel, Becker, Busch, Leybold, Pfeiffer, și multe alte tipuri de pompe, cu ungere de ulei, cu palete rotative, cu piston, pompe uscate, cu menbrana, sau orice alt tipuri.

 

Mentenanță

Lucrările de mentenanță au rolul de a menține utilajul în condiții bune de exploatare și sunt executate periodic. Întreținerea utilajului periodic poate prelungi viața de funcționare al acestuia chiar și zeci de ani.

Service de urgență pompa de vid

Lucrarile de service, au rolul de a repara orice defectiune aparuta la pompele de vid.

Reparația capitală pompa de vid

Prin reparație capitală, înțelegem demontarea pompei în bucăți, schimbarea pieselor uzate, degresarea fiecărei piese, reasamblarea și testarea pompei.

 

 

Pompa de vid defecta se trimite la noi prin curierat rapid, pe cheltuiala clientului.

Se va face constatarea defectiunii privind starea pompei, ce va fi consemnat intr-un deviz de constatare.

Devizul de constatare va cuprinde si recomandarile pentru remedierea defectiunilor, precum si piesele necesare reparatiei, pentru a aduce pompa sa functineze la parametri normali.

Se vor trimite poze cu defectele gasite ale pompei, cu starea pompei, precum si cu piesele ce trebuiesc inlocuite.

Clientul  primeste  oferta de pret pentru piesele necesare reparatiei si pentru manopera de service. In oferta de pret este stipulat si termenul de livrare si conditiile de plata.

In urma ofertei de pret primite si a devizului de constatare, daca clientul nu doreste repararea pompei, aceasta se asambleaza si se trimite inapoi clientului, pe cheltuiala acestuia. In acest caz se plateste o taxa modica de constatare.

Daca oferta de pret se accepta, atunci se trece la repararea pompei, si se va intocmi un deviz de lucru.

Se va emite factura aferenta, conform ofertei de pret acceptate, si impreuna cu devizul de lucru se va transmite clientului.

Pompa reparata, se va expedia prin curierat rapid la client, impreuna cu actele aferente reparatiei, transportul fiind inclus in pretul ofertat.

Termenii și condițiile generale de reparație și întreținere ale echipamentelor și componentelor de vid

Transportul la client a pompei reparate este inclus in pretul ofertat privind reparatia.

Contact:
Departament tehnic
Persa Levente
Tel. Mobil: 0755701874
Email: service.multiprod@gmail.com